Om Autoservo

Vi på Autoservo har blivit utsedda till generalagenter för Sverige och Norge av EZ Powersteering i Holland för alla deras produkter inom elektrisk servostyrning samt deras rattar.

Teknik och bilar har alltid varit ett stort intresse för oss. Det började väldigt tidigt, redan i 7-årsåldern byggde jag min första lådbil. Tyvärr blev den så liten att det bara var min lillebror Lars som kom i den. Sedan dess har det rullat på, med mestadels engelska sport- och racingbilar. Vi har även tävlat flitigt i historisk racing med goda resultat.

"Helt nöjd kund, oavsett bil eller vilket jobb vi utför"

Bild på Jörgen och Roy Palm

Vi finns i natursköna Stenslanda, strax söder om Växjö. Här utför vi alla konverteringar av våra kunders bilar till EZ Powersteering. Vi kan även skicka kompletta satser till dig som vill göra jobbet själv.

Vi kan även med stolthet meddela att vi startade företaget Classics & Sportscarcentre, som vi drev fram till att Lars Eriksson tog över verksamheten. Classics & Sportscarcentre har den högsta statusen när det gäller försäljning och service av Morgan.

Vårt motto är "helt nöjd kund, oavsett bil eller vilket jobb vi utför". Välkommen till oss med din förfrågan eller varför inte titta in på en fika i vår pub.

Jörgen och Roy Palm